Kupię
4 posters
:: Giełda
Strona 1 z 1
Kupię
W piątek najprawdopodobniej przyjadę do gryfa i będę chciał kupić jakąś dobrą talie Woda + Ogień za około 100 zł.
I tu nasuwa się pytanie czy woda i ogień to by była dobra kombinacja??
PS. Mam nadzieje że dostane jakieś rarki
Etsuya- Ninja academy student
-
Liczba postów : 29
Registration date : 21/11/2007
Re: Kupię
Etsuya napisał:W piątek najprawdopodobniej przyjadę do gryfa i będę chciał kupić jakąś dobrą talie Woda + Ogień za około 100 zł.
No nietstety w piątek nas nie było :/, za to bedziemy w poniedziałek [czyli dzisaij :p] oraz w środe i piątek, zapraszam ^^.
mamy nowe karty z 7 serii ^^ bedziemy we wtorek od 15. srode od 15, ew. czwartek, i na pewno w piatek od 15.
aha czy można by też było np. wymienić około 30 kart duel master bo mi sie nie podoba to coś na karty naruto?
-
Etsuya napisał:aha czy można by też było np. wymienić około 30 kart duel master bo mi sie nie podoba to coś na karty naruto?
Nie, poniewaz juz nikt z nasz raczej tego nie zbiera i nie chce [ z tego co mi wiadomo ], wybacz...
spoko tylko kolega mi mówił że mógłbym tak zrobić to chyba se te karty wywalę bo za dobre nie są mam tylko dobry mechaniczny terror niebios ;/
-
Lol gościu Duel Masters upadło... Tylko dzieci je kupują niepotrzebnie sie pytasz i tak nikt tego nie wezme xD!! Jak chcesz ma troche kart do twojej talii. Jakby co to pisz na gg albo ślij Privy!!
Hawryś- Genin
-
Liczba postów : 66
Job/hobbies : mmm...Like Snakes Dude xD
Registration date : 12/01/2008
:: Giełda
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: