rasenFREEdori
2 posters
:: Naruto CCG :: DeckZONE
Strona 1 z 1
rasenFREEdori
0 drops
Naruto mast x3
Sakura adp x2
Konohamaru hg x2
1 drops
Sasuke btl x3
Shikamaru usf x2
2 drops
Iwashi qfp
3 drops
Hayate dap x2
Genma x2 [dobierający client'a]
5 drops
Kakashi es x2
6 drops
Jiraiya x2 [dobór techniki z discard'u]
The Fourth Hokage
Chidori qfp SR x3
Rasengan qfp SR x2
8 Trigrams x3
Reunion with the former teacher x3 qfp
A ranked mission x2
Stay out of this! x2
Shu x2
Oto poprawiona wersja freedori, czyli najbardziej popularnego archetypu w USA, talia polega na darmowym urzywaniu chidori, lecz tym razem pozawala tazke zdobywac wiecej darmowych rewardow oraz outstanding victory dzieki dolozonemu zywiolowi lightning, scislej mowiac dzieki naruto i rasenganowi^^.
UPDATED
Naruto mast x3
Sakura adp x2
Konohamaru hg x2
1 drops
Sasuke btl x3
Shikamaru usf x2
2 drops
Iwashi qfp
3 drops
Hayate dap x2
Genma x2 [dobierający client'a]
5 drops
Kakashi es x2
6 drops
Jiraiya x2 [dobór techniki z discard'u]
The Fourth Hokage
Chidori qfp SR x3
Rasengan qfp SR x2
8 Trigrams x3
Reunion with the former teacher x3 qfp
A ranked mission x2
Stay out of this! x2
Shu x2
Oto poprawiona wersja freedori, czyli najbardziej popularnego archetypu w USA, talia polega na darmowym urzywaniu chidori, lecz tym razem pozawala tazke zdobywac wiecej darmowych rewardow oraz outstanding victory dzieki dolozonemu zywiolowi lightning, scislej mowiac dzieki naruto i rasenganowi^^.
UPDATED
Ostatnio zmieniony przez dnia Nie Lis 25, 2007 8:42 pm, w całości zmieniany 2 razy
Re: rasenFREEdori
Deck fajny nie przekonuje mnie ten Guy lepszy będzie FERVENT WORDS.I brakuje mi tu Jiraiya INSTRUCTION OF THE HIDDEN TECHNIQUE
Jasin- Ninja academy student
-
Liczba postów : 18
Humor : psss....szatan
Registration date : 26/10/2007
Re: rasenFREEdori
Jasin napisał:Deck fajny nie przekonuje mnie ten Guy lepszy będzie FERVENT WORDS.I brakuje mi tu Jiraiya INSTRUCTION OF THE HIDDEN TECHNIQUE
To podstawowe karty do archetypu talii, można tą liste modifikowac w jaki sposób sie chce, zawsze jednak połowa z tych kart to podstawa która w większości także zostaje i we wlasnej wersji ^^
:: Naruto CCG :: DeckZONE
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: