Zasady Gry / Game Manuals
+2
Gsasa
FreakyGaarA
6 posters
:: Naruto CCG :: Ogólna dyskusja
Strona 1 z 1
Zasady Gry / Game Manuals
W tym temacie podaje wam link w któym będzie umieszcozny dokument PDF na temat wszystkich zasad gry potrzebnych do grania w karcianke naruto CCG ^^.
Format dokumentu PDF jest formatem najczęsciej obslugiwanym przez program Adobe Photoshop, to dla tych co nie więdzą jak otworzy ^^.
http://freakygaara.w.interia.pl/NarutoRuleBook.pdf
Format dokumentu PDF jest formatem najczęsciej obslugiwanym przez program Adobe Photoshop, to dla tych co nie więdzą jak otworzy ^^.
http://freakygaara.w.interia.pl/NarutoRuleBook.pdf
Re: Zasady Gry / Game Manuals
ok...mam pytanko.....jeśli mam: karty US, matę US, turn makera US, to czy mogę mieć coin'sy EU...???
Gsasa- Ninja academy student
-
Liczba postów : 12
Job/hobbies : Naruto ccg, manga,Japan culture....:(
Registration date : 31/10/2007
ok...mam pytanko.....jeśli mam: karty US, matę US, turn makera US, to czy mogę mieć coin'sy EU...???
Gsasa- Ninja academy student
-
Liczba postów : 12
Job/hobbies : Naruto ccg, manga,Japan culture....:(
Registration date : 31/10/2007
Gsasa napisał:ok...mam pytanko.....jeśli mam: karty US, matę US, turn makera US, to czy mogę mieć coin'sy EU...???
alez oczywiscie ze mozesz :p coin to juz kwestia gustu ^^, nie mozesz miec tylko i wylacnzie pomieszanej talii, czyli karty US i EU w talii, oraz nie mozesz posiadac zadnych japonskich kart.
Mam pytanie jakie karty sa lepsze te EU czy US i ktore sa bardziej dostepne w Polsce. Chcialbym zaczac grac z bratem ale nie wiem ktore karty kupic. Widzialem na Rebelu ale tylko podstawka zadnych dodatkow.
Incognito- Random Ninja
- Liczba postów : 2
Registration date : 13/11/2007
Bierz US! Sam grałem na EU ale:
1. Nie mają szans z US
2. Gorzej wyglądają
3. Wszyscy grają na US więc na co ci EU?
4. Dostępność jest ta sama, ale lepiej bierz US
Innymi słowy: US! ^L^
1. Nie mają szans z US
2. Gorzej wyglądają
3. Wszyscy grają na US więc na co ci EU?
4. Dostępność jest ta sama, ale lepiej bierz US
Innymi słowy: US! ^L^
Melcior- Genin
-
Liczba postów : 61
Job/hobbies : Manga, Anime, TCGs
Registration date : 04/11/2007
A gdzie mozna kupic startery i boostery w wersji US
Incognito- Random Ninja
- Liczba postów : 2
Registration date : 13/11/2007
Tam gdzie my - W Gryfie (Sklep mieści sie w centrum handlowym "LAND" na przeciwko wyjscia z metra Służew od sytony ul. J.S.Bacha, by jeszcze bardziej pomóc w lokalizacja dodam że sklep znajduje sie dokladnie przy mlynie wodnym na samym środku nowej części C.H Land (Zapożyczone od Freakiego XD))
Melcior- Genin
-
Liczba postów : 61
Job/hobbies : Manga, Anime, TCGs
Registration date : 04/11/2007
albo na allegro tulko lepiej zapytaj sie nas ktora aukcja, bo sprzedaja tam tez podroby!
FreakyGaarA napisał:Format dokumentu PDF jest formatem najczęsciej obslugiwanym przez program Adobe Photoshop
Mój kot jest obsługiwany przez Photoshopa a PDF przez Acrobat Readera (też Adobe), to tak a propos
A poza tym, chciałbym spytać, gdzie na tym forum mam pisać, jak nie jestem pewien co do jakiejś zasady.
:: Naruto CCG :: Ogólna dyskusja
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: