Spotkania Naruto CCG, Warszawa
5 posters
:: Naruto CCG :: Scena turniejowa
Strona 1 z 1
Spotkania Naruto CCG, Warszawa
Witam serdecznie, chcialbym wszem i wobec oglosic że w Warszawskim sklepie "Gryf" w każdy czwartek oraz w każdą niedzielę odbywają sie spotkania karcianki Naruto CCG, na spotkania przychodzą gracze oraz kolekcjonerzy więc można sobie pograc, powymieniac sie ale takze zapoznac sie z innymi fanami tej karcianki i nabywac dzieki temu nowe znajomosci. doświadczenia.Serdecnzie zapraszam,
sklep mieści sie w centrum handlowym "LAND" na przeciwko wyjscia z metra Służew od sytony ul. J.S.Bacha, by jeszcze bardziej pomóc w lokalizacja dodam że sklep znajduje sie dokladnie przy mlynie wodnym na samym środku nowej części C.H Land ^^.
sklep mieści sie w centrum handlowym "LAND" na przeciwko wyjscia z metra Służew od sytony ul. J.S.Bacha, by jeszcze bardziej pomóc w lokalizacja dodam że sklep znajduje sie dokladnie przy mlynie wodnym na samym środku nowej części C.H Land ^^.
Re: Spotkania Naruto CCG, Warszawa
W sklepie GRYF odbędzie się pokaz nauki gry Naruto CCG!
Termin i miejsce: 8 Listopad(Czwartek) 2007, godz:15-20.
Sklep z grami GRYF ul.Wałbrzyska 11 paw.113-CH Land(Metro Sużew)
Orochimaru- Random Ninja
-
Liczba postów : 4
Job/hobbies : Manga & anime,weapon
Registration date : 05/11/2007
Orochimaru napisał:W sklepie GRYF odbędzie się pokaz nauki gry Naruto CCG!
Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie w moim imieniu, pokaz bedzie prowadzony osobiscie przez mnie i Orochimaru oraz innych doświadczonych graczy z Gryfa ^^
w Niedziele kiedy jest czynny gryf a i co do kart morzna kupowac i sprzedawaac karty?
Kiba- Ninja academy student
- Liczba postów : 7
Registration date : 08/11/2007
Jupi
No spoko ... jest to kawaleczek drogi dla mnie ,ale jestem gotowy na takie poswiecenie xD ... Wogule ciesze sie ,ze wszyscy sa zgrani jak jedna wielka rodzina ^_^...
Balcer napisał:No spoko ... jest to kawaleczek drogi dla mnie ,ale jestem gotowy na takie poswiecenie xD ... Wogule ciesze sie ,ze wszyscy sa zgrani jak jedna wielka rodzina ^_^...
Bez przesady z tą rodziną xDDD, śledzcie ten temat bo możliwe że po nowym roku miejsce spotkań moze sie zmienic, odrazu uprzedzam, to tylko ewentualnosc, ale na wszelki wypadek lepiej sledzcie temat ^^'
To jak? Zmieniamy w końcu miejsce spotkań?
Melcior- Genin
-
Liczba postów : 61
Job/hobbies : Manga, Anime, TCGs
Registration date : 04/11/2007
Similar topics
» Naruto FAN PL
» Naruto w Morionie
» Raport z pierwszego turnieju Naruto CCG w Warszawie
» Turnieje Naruto - GameOx
» Naruto w Morionie
» Raport z pierwszego turnieju Naruto CCG w Warszawie