ABKIETA !!!, Shikamaru [Flex.], Neji [DBB], Rock Lee [HSM]
4 posters
:: Naruto CCG :: Karta tygodnia
Strona 1 z 1
Która z wymienionych kart jest według was warta miana karty tygodnia w tym tygodniu ?
Re: ABKIETA !!!, Shikamaru [Flex.], Neji [DBB], Rock Lee [HSM]
A ja na Shikamaru ^L^ Może ładnie "przedłużyć" początek gry i dopchać nas do późniejszych tur.. Poza tym jest też niezłą ochroną przeciw menatlowi ^L^
Melcior- Genin
-
Liczba postów : 61
Job/hobbies : Manga, Anime, TCGs
Registration date : 04/11/2007
Kontrola chakry to jest to! Nie mowie ze Shikamaru flex jest zly, owszem jest swietny, ale ja najbardizje boje sie nejiego, bo shika potrafie obejsc ;3
Ja się niczego nie boję.. Ze wszystkim można sobie dać radę dobrą talią ^L^ Nejiego można z łatwością obejść kontrolką na misjach ^L^
Melcior- Genin
-
neji. 0 zastanowienia. Jedna z najlepszych kart w grze. Niestety nawet ten rock przy nim obsysa chociaz tez jest imba ;(
Taaaak.... kontrolka na misjach... A niby jakie to misje obchodzą niejego?
Bo ja znam 1. NO i co. obejdziesz raz nejego. opp wstawi nastepnego. Neji jest imba i tu nie ma sie co sprzeczac. A i jeszcze czy taka."kontrolka na misjach" robi coś z jakimkolwiek deckem ;]
Taaaak.... kontrolka na misjach... A niby jakie to misje obchodzą niejego?
Bo ja znam 1. NO i co. obejdziesz raz nejego. opp wstawi nastepnego. Neji jest imba i tu nie ma sie co sprzeczac. A i jeszcze czy taka."kontrolka na misjach" robi coś z jakimkolwiek deckem ;]
legi- Genin
-
Liczba postów : 45
Humor : Chyba ktoś tu nie ma starej ...
Registration date : 31/10/2007
No pewnie, że coś robi... Milluje ^L^ Może nie jest za potężna, ale Neji niewiele jej zrobi XD
Melcior- Genin
-
Dla mnie Shika jest równie dobry co Neji więc nei ma sie o co klucic, Neji kontorluje chakre, Shika punkty walcząc mentalem, gdy polączymy g np.z Sakurka, to wtedy moze byc ostro ^^
:: Naruto CCG :: Karta tygodnia
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: