Hereh comes Anko plus Take it again !

 :: Naruto CCG :: Kombosy

Go down

Hereh comes Anko plus Take it again !

Pisanie by FreakyGaarA on Czw Lis 22, 2007 3:22 pm

Combo polega na uzyciu obu tych misji, lecz trzeba zrobic następujące ruchy, wystawic Take it again ture przed urzyciem Here comes second Proctor Anko Mitrashi, poniewaz mozemy uzyc tylko jednej misji na ture, a do comba nie pasuje bonus typu Festival który daje nam możliwośc zagrania dwóch misji na ture ^^. Dzięki uzyciu Here comes Anko przy pomocy Taki it again, obydwoje gracze dobieraja do trzech kart na ręke, z tym że przeciwnik odrazu po doborze musi wyrzucic karty z ręki dzieki efektowi Taki it again ^^, to idealne combo na kontrole ręki przeciwnika.Oto karty potrzebne do combo



avatar
FreakyGaarA
Satoosa

Male
Liczba postów : 149
Age : 30
Location : Warszawa
Job/hobbies : karcianki, manga i anime, piłka nozna
Humor : Jakiś tam mam ^^'
Registration date : 25/10/2007

Zobacz profil autora http://freakygaara.deviantart.com

Powrót do góry Go down

Re: Hereh comes Anko plus Take it again !

Pisanie by eve-ko on Pon Gru 03, 2007 2:30 am

To ja dopowiem, ze do tego misja - sweet tooth tez sie sprawdzi Very Happy taka mala fajna kontrolka lightningowa.
avatar
eve-ko
Satoosa

Female
Liczba postów : 45
Age : 27
Registration date : 28/10/2007

Zobacz profil autora http://eve-ko.deviantart.com

Powrót do góry Go down

Re: Hereh comes Anko plus Take it again !

Pisanie by Hawryś on Wto Sty 15, 2008 12:11 pm

hmm... Combo jest wmiare syte... Gaara a czy jak on dobiera jedna karte to musia od raazu ja zdiscardowac czy dobiera do 3 i dopiero potem discarduje?? Jak by to była pierwsza opcja to fajne gg bo opp nie ma decku xD
avatar
Hawryś
Genin

Male
Liczba postów : 66
Age : 24
Location : Warszawa
Job/hobbies : mmm...Like Snakes Dude xD
Registration date : 12/01/2008

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hereh comes Anko plus Take it again !

Pisanie by eve-ko on Wto Sty 15, 2008 1:41 pm

mialam to combo dopuki nie zeeratowali take it again, teraz nie jest to niestety mozliwe bo errata mowi ze tylko wtedy przeciwnik discarduje kiedy SAM dobiera karty,
dwa tygodnie jak zrobilam ten deck to erratowali, a szczerze mowiac to combo wygrywalo mi niejedna gre ;]
pozatym to bylo dobre na deckowanie przecwinika bo najpierw musial dobrac a potem dopiero discardowac
avatar
eve-ko
Satoosa

Female
Liczba postów : 45
Age : 27
Registration date : 28/10/2007

Zobacz profil autora http://eve-ko.deviantart.com

Powrót do góry Go down

Re: Hereh comes Anko plus Take it again !

Pisanie by Hawryś on Wto Sty 15, 2008 1:43 pm

Aha dzieki za objasnienie bo myslalem ze to jest mill do konca decku xD (że dobiera karte i ja discarduje w nieskonczonosc)
avatar
Hawryś
Genin

Male
Liczba postów : 66
Age : 24
Location : Warszawa
Job/hobbies : mmm...Like Snakes Dude xD
Registration date : 12/01/2008

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hereh comes Anko plus Take it again !

Pisanie by FreakyGaarA on Wto Sty 15, 2008 2:11 pm

Hawryś napisał:hmm... Combo jest wmiare syte... Gaara a czy jak on dobiera jedna karte to musia od raazu ja zdiscardowac czy dobiera do 3 i dopiero potem discarduje?? Jak by to była pierwsza opcja to fajne gg bo opp nie ma decku xD

pojedynczo musi wyrzucac kazda dobrana karte

_________________
Naruto CCG Mejin
avatar
FreakyGaarA
Satoosa

Male
Liczba postów : 149
Age : 30
Location : Warszawa
Job/hobbies : karcianki, manga i anime, piłka nozna
Humor : Jakiś tam mam ^^'
Registration date : 25/10/2007

Zobacz profil autora http://freakygaara.deviantart.com

Powrót do góry Go down

Re: Hereh comes Anko plus Take it again !

Pisanie by Sponsored content


Sponsored content


Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 :: Naruto CCG :: Kombosy

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach